top of page
3211-03-TEB-e-02-blue-hour_R01.jpg
3211-03-TEB-Kleppevarden-i-01_B301-living_R01.jpg

VESTHØYDEN PÅ KLEPPEVARDEN

Nye leiligheter på toppen av Vesthøyden – byggingen er i gang! 

De lekre leilighetene på Vesthøyden er noe helt for seg selv, der de ligger stillferdig plassert like ved nydelige Kleppeloen. Nå er 5 av dem solgt, og byggingen er godt i gang. Her kan du flytte inn allerede til påske neste år.

 

Vesthøyden består av elleve egenartede leiligheter fordelt over tre etasjer. Alle får store og delvis overbygde terrasser med glassrekkverk eller privat markterrasse vendt mot Kleppeloen, og utsikt mot vest. Tomten skråner mot sørvest, og byr på flotte solforhold. Sammen med store vindusflater som gir mye lys og en takhøyde på 2,6 meter, skaper dette boliger med en luftig og god atmosfære. Det arkitektoniske uttrykket er moderne og særpreget, med fasader i malt trepanel og detaljer som skaper et spennende og elegant inntrykk. Bruken av varme og lune toner gjør at bygget spiller på lag med den eksisterende bebyggelsen i området.   

 

En ekstra mulighet på toppen

Hvis du har fulgt med på prosjektet, legger du kanskje merke til at de opprinnelige ti leilighetene nå har blitt til elleve. Sammen med arkitektkontoret ABSURD Arkitektur og EiendomsMegler 1 har utbygger Team Bygg nemlig tegnet om øverste etasje, slik at det nå finnes fire leiligheter i tredje etasje. Dermed kan du nå velge mellom to eller tre soverom i denne etasjen. Alle leilighetene har store, luftige stuer som ligger i åpen løsning med kjøkkenet. Fra stuen har du skyvedører i glass som går ut til en deilig balkong.

 

Bilen parkeres enkelt i garasjen under bygget, så du går tørrskodd fra bilen og inn i leiligheten. Det er satt av plass til sykkelparkering både i garasjen og utenfor boligene. 

 

3211-03-TEB-e-03-sunset_R01.jpg
3211-03-TEB-Kleppevarden-i-02_B301-dining-kitchen_R01.jpg
IMG_3370.jpg

 Siste sjanse på Kleppevarden

Er du på jakt etter et sted å nyte gode dager, bør du nok ikke vente for lenge. Vesthøyden er det siste leilighetsprosjektet som bygges i dette populære, grønne området like ved sentrum. Turstien går like utenfor døren din, og Kleppe sentrum og kjøpesenteret Jærhagen er også en fin gåtur unna. I sentrum finner du i tillegg rådhus, bibliotek, legekontorer, frisører, spisesteder og ellers de fleste tjenester du trenger. 

 

Liker du å være ute, er Vesthøyden gull. Kleppelunden, eller Kleppeloen, som det strengt tatt heter hvis du spør de som virkelig kjenner nabolaget ditt, er et eldorado av et turområde. Her kan du gå tur alene eller sammen med små og store, du kan jogge, ta en pause i gapahuken – eller kanskje få med deg en konsert i paviljongen? 

– Bygget ligger i en helning i terrenget og skuer ut med gode utsiktsmuligheter. Dette har vi forsterket ved hjelp av store vinduer og gode terrasser som er utformet til å invitere mest mulig dagslys.

 

Sivilarkitekt Atle Lenschow i ABSURD Arkitektur AS

3211-03-TEB-Kleppevarden-i-02_B301-dining-kitchen_R01.jpg
bottom of page